Spoštovane stranke in spoštovani poslovni partnerji

 

V Potovalni agenciji CAVALLO d.o.o. smo se morali prilagoditi trenutni situaciji, saj dnevno prihaja do okužb s korona virusom tudi v Sloveniji. V trudu in želji, da zajezimo širjenje virusa, smo sprejeli nekaj ukrepov.

 

Naša poslovalnica na Cankarjevi ul.6 v Mariboru,

bo za fizične obiske strank od dne 16. 3. 2020 in do preklica zaprta

VENDAR POSLUJEMO NEMOTENO!

 

Naše poslovanje smo prilagodili trenutni situaciji in bomo z vami v prihodnje komunicirali le v elektronski obliki. To sicer ne bo velika novost, saj z veliko večino strank in poslovnih partnerjev na tak način sodelujemo že sedaj.

 

Vse stranke naprošamo, da do nadaljnjega za komuniciranje z našo agencijo uporabljate izključno elektronsko pošto. Na njo bomo odgovarjali sproti, a vas zaradi veliko dodatnega dela (izredna situacija…), vljudno prosimo za potrpežljivost pri morebitnem čakanju na odgovore, ki jih boste vedno prejeli še isti dan (delavnik), vendar včasih mogoče z majhnimi zamudami.

 

Prosimo vas, da vsa povpraševanja in eventualna vprašanja še naprej pošiljajte na naše elektronske naslove.  V primeru, da nimate elektronske pošte in v nujnih primerih nas lahko pokličete na spodaj navedene telefonske številke.

 

letalske vozovnice:

elektronski naslov: avio@cavallotravel.si

telefonska številka:  040/313733

 

hotelske rezervacije, potovanja, počitnice…:

elektronski naslov: booking@cavallotravel.si

telefonska številka:  040/313811

 

Če potovanja nikakor ne morete prestaviti, upoštevajte uradne preventivne ukrepe ter pazite nase in na ljudi okoli vas. Vsem potnikom in našim strankam priporočamo ažurno spremljanje objav na spletnih straneh:   Ministrstva za zdravje, NIJZ in Ministrstva za zunanje zadeve

 

V upanju, da vsi skupaj čim prej premagamo virus in, da se zadeve hitro normalizirajo vas lepo pozdravljamo in se nadejamo dobrega sodelovanja tudi v teh ne najbolj prijetnih okoliščinah.

kolektiv agencije PA CAVALLO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov

Spoštovani potniki in vsi poslovni partnerji agencije PA CAVALLO d.o.o.

V našem 25 letnem času poslovanja smo se prvič skupaj z vsemi vami znašli v situaciji, ki je ni nihče predvideval, še najmanj pa smo si jo želeli. Verjamemo, da bomo s skupnimi napori in z upoštevanjem navodil in priporočil Ministrstva za zunanje zadeve in Nacionalnega inštituta za javno zdravje premagali Covid-19 in se kmalu vrnili v normalno življenje.

Veliko vas je pri nas kupilo letalske vozovnice, vplačalo hotelske rezervacije, počitnice... Vse odpovedi oziroma spremembe rezervacij rešujemo sproti. Prednostno rezervacije, katerih odhodi so v prihajajočih dneh. Dela je veliko in zato vas že sedaj prosimo za potrpežljivost in strpnost. Odgovorili bomo vsem.

Naša prioriteta je, da zaščitimo vaša vplačana sredstva, zato smo v nenehnih kontaktih z našimi partnerji in ponudniki storitev, letalskimi prevozniki… Obveščamo vas, da se v skladu s stališčem večine letalskih, avtobusnih in ostalih prevoznikov, domačih in tujih organizatorjev potovanj, križarjenj, organizatorjev kongresnih dogodkov in prireditev, ter s priporočilom ZTAS za odpovedane ali prestavljene aranžmaje ne bo vračalo denarja, ampak se bodo izdajale vrednostnice in/ali druge vrednostne dokumente/voucherje, ki bodo izdani npr. s strani letalskih prevoznikov ali organizatorja potovanja ali hotelirja ali naše agencije. Vrednostnice oz voucherji bodo omogočali koriščenje dobroimetja v prihodnje za iste osebe pri istem organizatorju potovanja/letalskem prevozniku, kot je bila napravljena prvotna rezervacija. To pomeni, da bodo potniki imeli na podlagi zgoraj omenjenih dokumentov možnost vsa pri nas že vplačana sredstva, v celoti izkoristiti za nov odhod na isto ali drugo destinacijo po izbiri, ter za letalski prevoz po pogojih prevoznika, pri katerem je narejena prvotna rezervacija.

Obvestila, vrednostnice in/ali druge vrednostne dokumente/voucherje vezane na vaše rezervacije boste od nas prejeli po elektronski pošti, ko bomo pridobili vse informacije s strani dobaviteljev in izvajalcev, oziroma v času, ki je glede na dane okoliščine možen. Že sedaj vas opozarjamo, da bo za izdajo le teh potrebno še nekaj časa.

Vrednostnice naše agencije PA CAVALLO d.o.o. bodo veljavne do 31.12.2021.

Vrednostnice/voucherje drugih organizatorjev potovanj in letalskih prevoznikov pa vam bomo izdajali, ko jih bomo pridobili iz njihove strani.

Hvala vam, da nama zaupate že 25 let!
Trenutno je najbolj pomembno, da vsi skupaj poskrbimo za naše zdravje in zdravje naših bližnjih.
Ko premagamo ta zahrbtni virus pa se veselimo nadaljnjega sodelovanja z vami.