ZAPOSLENE SLOVENSKIH IZOBRAŽEVALNIH USTANOV VABIMO NA SEJEM

 

V HANNOVER

DIDACTA 2018

IN  OBISK NEMŠKE ŠOLE

 

Ponovno je pred nami strokovni sejem učil v Nemčiji, ki omogoča celovit vpogled v izobraževalno tehnologijo in pripomočke, saj je bo vsebini in obsegu daleč največja tovrstna razstava in prikaz novosti. Pripravili smo ogled sejma, ki ga bomo tudi tokrat povezali z obiskom lokalne osnovne šole in ogledom nekaj zanimivosti na poti po Nemčiji.

 

 PROGRAM POTOVANJA
1.dan, četrtek, 22. februar 2018                Ljubljana (CE,MB)  – Regensburg - Hannover
Zbor in odhod udeležencev potovanja ob 2.00 uri zjutraj iz Ljubljane (Celja in Maribora). Vožnja čez Avstrijo in Bavarsko do  Regensburga. Dopoldanske ure so namenjene OBISKU NEMŠKE ŠOLE in seznanitvi z značilnostmi tamkajšnjega vzgojno izobraževalnega sistema. Kasneje krajši ogled mesta Regensburg. Eno najstarejših nemških mest je svoje ime je dobilo po reki Regen, ob kateri leži. Mesto slovi kot kraj, kjer je med letoma 1663 in 1806 zasedal prvi nemški parlament.  Srednjeveško središče mesta sodi danes za seznam Unescove kulturne dediščine. Po ogledih bomo nadaljevali potovanje in se na poti do Hannovra nastanili v hotelu. Večerja in prenočevanje.
 
2.dan, petek, 23. februar 2018                  Hannover
Zajtrk. Ob 7.00 uri odhod v Hannover na sejmišče in celodnevni OBISK SEJMA DIDACTA 2018. Ob 18.00 uri prevoz z avtobusom in na poti proti Nurenbergu nastanitev v hotelu. Večerja in prenočevanje.
 
3.dan, sobota, 24. februar 2018               Hannover – Nurnberg  - Ljubljana (CE,MB)
Zajtrk. Ob 8.00 uri nadaljevanje vožnje po Nemčiji do srednjeveškega Nürnberga, enega najlepših nemških mest. Ogled starega dela mesta, ki ga deli reka Pegnitz: staromestna hiša, cerkev Sv. Sebalda, Marijina cerkev, cerkev sv. Lovrenca in trg, ki je skozi vse leto prizorišče številnih prireditev. Mesto slovi po večstoletnem izdelovanju igrač in najstarejšem ter enem izmed največjih božično - novoletnih sejmov v Nemčiji. Popoldne vožnja proti Sloveniji, prihod domov v poznih večernih urah.
CENA POTOVANJA:    povprašajte za  program s ceno
 
V CENO PROGRAMA JE VŠTETO: prevoz z avtobusom na danih relacijah, cestnine in takse, zunanje oglede po programu, organizacija obiska šole v Nemčiji, vstopnina za ogled DIDACTE 2018, prenočevanje v dvoposteljnih sobah hotela 3* na bazi dveh prenočevanja z zajtrkom, dve večerji, dodatno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 47. in 31. členu ZDDV,  stroški organizacije in vodenja potovanja.
Povpraševanje