VABIMO VAS V FRANKFURT, NA OGLED MEDNARODNIH SEJMOV:  VSE ZA PISARNE, PISARNIŠKI MATERIAL, PAPIR, DEKORACIJE, DARILA, HOBI PROGRAMI, ROKODELSTVO...: 

 

F R A N K F U R T

PAPERWORLD             CHRISTMASWORLD

              27.1.-30.1.2018                                      26.1.-30.1.2018

CREATIVEWORLD

27.1.-30.1.2018

 

ODHOD:

27. ali 29.1.2018

ČAS POTOVANJA:

3 ali 2 dni

ČAS ZA PRIJAVO:

15. december 2017  – oziroma do zasedbe mest

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:

10

 

ZA ZGODNJE REZERVACIJE SO MOŽNE NIŽJE CENE!

»CAVALLOV KAS« - CENA ŽE OD 390,00 EUR*

PROGRAM I :  odhod 27.1.2018/3 dni 

1. dan: Zbor udeležencev potovanja ob 06.00 uri zjutraj na letališču Ljubljana Ob 07.00 uri polet letala, s prihodom na letališče Frankfurt ob 8.25 uri. Organizirani prevoz do hotela. Nastanitev v sobe, ter prosto za obisk sejma. Prenočevanje.

2. dan: Po zajtrku ves dan prosto za obisk sejma. Prenočevanje.

3. dan: Zajtrk in prosto za obisk sejma. Ob 17.30 uri prevoz na letališče. Ob 20.55 uri polet letala, s pristankom v Ljubljani ob 22.10 uri

 

 

PROGRAM II : odhod 29.1.2018/2 dni

1. dan: Zbor udeležencev potovanja ob 06.00 uri zjutraj na letališču Ljubljana. Ob 07.00 uri polet letala, s prihodom na letališče Frankfurt ob 8.25 uri. Organizirani prevoz do hotela. Nastanitev v sobe, ter prosto za obisk sejma. Prenočevanje.

2. dan: Zajtrk in prosto za obisk sejma. Ob 17.30 uri prevoz na letališče. Ob 20.55 uri polet letala, s pristankom v Ljubljani ob 22.10 uri

 

 

DATUME ODHODOV PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM!

MOŽNI TUDI ODHODI IZ LETALIŠČ GRAZ, TRST ALI BENETK…

 

   

za vstopnice:   25 EUR-dnevna   //   45 EUR-stalna  

 

V CENO PROGRAMA JE VŠTETO: letalski prevoz v Frankfurt iz izbranega letališča, vse letališke pristojbine, dodatna varnostna letališka taksa, RSF, transfer letališče-hotel-letališče, prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah (TWCTVtel) hotela v mestu, dodatno skupinsko nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 31. in 47. členu ZDDV, stroški spremstva (samo v primeru minimalno prijavljenih oseb) in organizacije potovanja.

 

*’’CAVALLOV KAS’’: Končna cena in potrditev rezervacije za individualno potovanje po tej ponudbi je odvisna od trenutnih/akcijskih cen letalskih kart in hotelov, ter od razpoložljivih mest. Prej napravite rezervacijo - nižja je lahko cena potovanja. Ko nam pošljete vaše povpraševanje, vam pošljemo ponudbo z veljavno ceno. V kolikor se za rezervacijo odločite le te naknadno ni več možno spreminjati, niti stornirati (100% stroški!). V ceno so vključeni prevoz z letalom na dani relaciji, letališke in varnostne takse, TSC/RSF, nastanitev v dvoposteljnih sobah preprostega hotela 2/3* v (tuš, WC) na bazi prenočevanja z zajtrkom v mestu (ime hotela izveste teden dni pred pričetkom potovanja) za noč, dodatno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 47. in 31. členu ZDDV, stroški organizacije.

 

PRIJAVE: sprejemamo do 15.12.2017 oz. zasedbe mest v pisni obliki (pošta, fax...) na sedežu agencije PA CAVALLO d.o.o. v Mariboru. Na prijavi navedite točna imena potnikov (kot so zapisana v potnih listih), eventuelne posebne želje, ter naslov in davčno številko plačnika potovanja. Končno obvestilo o potovanju boste prejeli sedem dni pred odhodom.

 

OPOZORILO:

PO POGOJIH LETALSKEGA PREVOZNIKA ENKRAT POTRJENIH REZERVACIJ NAKNADNO NI VEČ MOŽNO SPREMINJATI-STORNIRATI BREZ STROŠKOV.

 

OPOMBA: Cene potovanja so izračunane po sedaj veljavnih cenah  (dne 15.11.2017). Skladno s 57. členom ZVPot si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do spremembe cen prevoznikov in skladno s členom istega zakona pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, ki je potrebno za izvedbo potovanja. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Posebni promocijski popusti so odobreni le ob potrditvi nižje cene letalskega prevoznika - za vsako rezervacijo/potnika posebej!

 

 

 

 

Povpraševanje