VABIMO VAS NA OGLED MEDNARODNIH SEJMOV MODE V PARIZU, KJER VAM

BO VEČ KOT 1000 RAZSTAVLJALCEV PREDSTAVILO NOVOSTI IZ SVETA MODE,

KI BODO V ČASU 19.-22.1.2018

 

PRET-A-PORTER

mednarodni salon mode

LINGERIE         &         INTERFILIERE

                         žensko in moško perilo    20.-22.1.2018     tkanine za perilo/kopalke

WHO’S NEXT    BIJORCHA      PREMIERE CLASS

   moda za ''jutri'                modni dodatki             oblačila/moda,čevlji, pokrivala

TRANOI HOMME

moška moda

ODHOD:

20.1.2018 iz LJU  ali  iz ZAG

ČAS POTOVANJA:

3 dni

ČAS ZA PRIJAVO:

10.december 2017  – oziroma do zasedbe mest

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:

10

ZA ZGODNJE REZERVACIJE MOŽNE NIŽJE CENE!   »CAVALLOV KAS« - CENA ŽE OD 390,00 EUR !

 

PROGRAM: odhod 20.1.2018/3 dni           CENA: polet iz Ljubljane:   povprašajte za ceno

                   odhod 20.1.2018/ 3 dni         CENA: polet iz Zagreba:       povprašajte za ceno

 

1. dan: Zbor udeležencev potovanja ob 05.45 uri zjutraj na letališču Ljubljana Ob 06.45 uri polet letala, s prihodom na pariško letališče ob 8.40 uri. Organizirani prevoz do hotela. Nastanitev v sobe, ter prosto za obisk trgovin. Prenočevanje. (Zagreb 9h05-11h05)

2. dan: Po zajtrku ves dan prosto za obisk sejma. Prenočevanje.

3. dan: Zajtrk in prosto za obisk sejma. Ob 17.30 uri prevoz na letališče. Ob 20.05 uri polet letala, s pristankom v Ljubljani ob 22.05 uri.(Zagreb 15h00-16h55)

 

DATUME ODHODOV PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM!

MOŽNI ODHODI IZ DRUGIH LETALIŠČ

 

V CENO PROGRAMA JE VŠTETO: letalski prevoz v Pariz iz izbranega letališča, vse letališke pristojbine, dodatna varnostna letališka taksa, RSF, transfer letališče-hotel-letališče, prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah (TWCTVtel) hotela v mestu, 6 vozovnic za prevoz z metrojem, dodatno skupinsko nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 31. in 47. členu ZDDV, stroški spremstva (samo v primeru minimalno prijavljenih oseb) in organizacije potovanja.

 

*’’CAVALLOV KAS’’: Končna cena in potrditev rezervacije za to individualno potovanje  po tej ponudbi je odvisna od trenutnih/akcijskih cen aviokart in hotelov in od razpoložljivih mest. Prej napravite rezervacijo - nižja je lahko cena. S ceno ste seznanjeni, ko nam pošljete povpraševanje in se nato odločite, če ponudbo sprejmete. Enkrat potrjene rezervacije naknadno ni več možno spreminjati, niti stornirati (100% stroški!). V ceno so vključeni prevoz z letalom na dani relaciji, letališke in varnostne takse, TSC/RSF, nastanitev v dvoposteljnih sobah preprostega hotela 2/3* v (tuš, WC) na bazi prenočevanja z zajtrkom (ime hotela izveste teden dni pred pričetkom potovanja) za eno noč, dodatno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 47. in 31. členu ZDDV, stroški organizacije.

 

PRIJAVE: sprejemamo do 10.12.2017 oz. zasedbe mest v pisni obliki (pošta, fax...) na sedežu agencije PA CAVALLO d.o.o. v Mariboru. Na prijavi navedite točna imena potnikov (kot so zapisana v potnih listih), eventualne posebne želje, ter naslov in davčno številko plačnika potovanja. Končno obvestilo o potovanju boste prejeli sedem dni pred odhodom.

 OPOZORILO:

PO POGOJIH LETALSKEGA PREVOZNIKA ENKRAT POTRJENIH REZERVACIJ NAKNADNO NI VEČ MOŽNO SPREMINJATI-STORNIRATI BREZ STROŠKOV.

 OPOMBA: Cene potovanja so izračunane po sedaj veljavnih cenah  (dne 15.11.2017). Skladno s 57. členom ZVPot si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do spremembe cen prevoznikov in skladno s členom istega zakona pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, ki je potrebno za izvedbo potovanja. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Posebni promocijski popusti so odobreni le ob potrditvi nižje cene letalskega prevoznika - za vsako rezervacijo/potnika posebej!

 

Povpraševanje