PARIZ

PREMIERE VISION

mednarodni dejem oblačilnega tekstila + ex Expofil (preja)  13.-15.2.2018

TEXWORLD FABRICS

mednarodni dejem oblačilnega tekstila  11.-14.2.2018

ODHOD:

12.2.2018 iz LJU ali iz ZAG

ČAS POTOVANJA:

3 dni

ČAS ZA PRIJAVO:

10. december 2017  – oziroma do zasedbe mest

NAJMANJŠE ŠTEVILO POTNIKOV:

10

ZA ZGODNJE REZERVACIJE MOŽNE NIŽJE CENE!

»CAVALLOV KAS« - CENA ŽE OD 390,00 EUR !

PROGRAM: odhod  12.2.2018 /3 dni      CENA: polet iz Ljubljane: povprašajte za ceno

PROGRAM: odhod  12.2.2018 /3 dni      CENA: polet iz Zagreba:  povprašajte za ceno

1. dan: Zbor udeležencev potovanja ob 05.45 uri zjutraj na letališču Ljubljana. Ob 06.45 uri polet letala (via), s prihodom na pariško letališče ob 11.20 uri. Organizirani prevoz do hotela. Nastanitev v sobe, ter prosto za obisk sejma. Prenočevanje. (Zagreb let 09h05/11h05)

2. dan: Po zajtrku ves dan prosto za obisk sejma. Prenočevanje.

3. dan: Zajtrk in ob 15h00 uri prevoz na letališče. Ob 18.45 uri polet letala (via), s pristankom v Ljubljani ob 21.50 uri. (Zagreb let 15h00/16h55)

 

DATUME ODHODOV PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM!

MOŽNI ODHODI IZ DRUGIH LETALIŠČ: BENETKE, DUNAJ…

V CENO PROGRAMA JE VŠTETO: letalski prevoz v Pariz iz izbranega letališča, vse letališke pristojbine, dodatna varnostna letališka taksa, RSF, transfer letališče-hotel-letališče, prenočevanje z zajtrkom v dvoposteljnih sobah (TWCTVtel) hotela v mestu, 6 vozovnic za prevoz z metrojem, dodatno skupinsko nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 31. in 47. členu ZDDV, stroški spremstva (samo v primeru minimalno prijavljenih oseb) in organizacije potovanja.

 

*’’CAVALLOV KAS’’: Končna cena in potrditev rezervacije za to individualno potovanje  po tej ponudbi je odvisna od trenutnih/akcijskih cen aviokart in hotelov in od razpoložljivih mest. Prej napravite rezervacijo - nižja je lahko cena. S ceno ste seznanjeni, ko nam pošljete povpraševanje in se nato odločite, če ponudbo sprejmete. Enkrat potrjene rezervacije naknadno ni več možno spreminjati, niti stornirati (100% stroški!). V ceno so vključeni prevoz z letalom na dani relaciji, letališke in varnostne takse, TSC/RSF, nastanitev v dvoposteljnih sobah preprostega hotela 2/3* v (tuš, WC) na bazi prenočevanja z zajtrkom (ime hotela izveste teden dni pred pričetkom potovanja) za eno noč, dodatno nezgodno zavarovanje potnikov, DDV po 47. in 31. členu ZDDV, stroški organizacije.

PRIJAVE: sprejemamo do 10.12.2017 oz. zasedbe mest v pisni obliki (pošta, fax...) na sedežu agencije PA CAVALLO d.o.o. v Mariboru. Na prijavi navedite točna imena potnikov (kot so zapisana v potnih listih), eventualne posebne želje, ter naslov in davčno številko plačnika potovanja. Končno obvestilo o potovanju boste prejeli sedem dni pred odhodom.

OPOZORILO:

PO POGOJIH LETALSKEGA PREVOZNIKA ENKRAT POTRJENIH REZERVACIJ NAKNADNO NI VEČ MOŽNO SPREMINJATI-STORNIRATI BREZ STROŠKOV.

OPOMBA: Cene potovanja so izračunane po sedaj veljavnih cenah  (dne 15.11.2017). Skladno s 57. členom ZVPot si pridržujemo pravico do spremembe cene, če pride do spremembe cen prevoznikov in skladno s členom istega zakona pravico do odpovedi potovanja, če se ne prijavi vsaj najmanjše število potnikov, ki je potrebno za izvedbo potovanja. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Posebni promocijski popusti so odobreni le ob potrditvi nižje cene letalskega prevoznika - za vsako rezervacijo/potnika posebej!

 

 

Povpraševanje