Obiščite morja sveta in uživajte v razkošju!

Spoznajte Sredozemlje, Baltik, Norveške fjorde, Arabski polotok, Atlantsko obalo ali preplujte svetovna morja v družbi, v paru ali s svojo družino. 

Križarjenja so najudobnejši način za obisk željenih krajev, uživanje v številnih vsebinah modernih križark in vznemirljivega prebujanja v novih pristaniščih!

Pestra izbira individualnih in skupinskih odhodov skozi vse leto.  Ni se vam treba prilagajati, saj lahko sami odločite kdaj in kam boste križarili, s katero ladjarsko družbo in v kakšni kabini želite preživeti vaše počitnice. Lahko pa se prepustite naši strokovni izbiri in se odpravite na organiziran skupinski odhod s slovenskim spremljevalcem v različnih obdobjih leta

 

 

Niste našli ponudbe, ki bi vam ustrezala? Izpolnite obrazec in v čimkrajšem času vam bomo pripravili ponudbo prilagojeno za vas.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če se z uporabo strinjate nadaljujte brskanje s klikom na gumb »Dovoli piškotke«. V kolikor pa nadaljujete z ogledom naše spletne strani, bodo samodejno v skladu z zakonom, nastavljeni piškotki nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več o piškotkih.

Ne dovolim uporabo piškotkov Dovolim uporabo piškotkov